top of page
2024vierkant.jpg

FAMILY FUN MILK RUN BAVEGEM

Zondag 15 september 2024

 

Noteer deze datum alvast in je agenda want dan is er een nieuwe editie van de gezelligste loopactiviteit voor het hele gezin. Het concept blijft hetzelfde, de sfeer wordt nog beter. ;-)
 

De sfeer van de vorige editie nog eens opsnuiven?

Klik hier voor de foto's van 2023. 

Klik hier voor de uitslagen van 2023. 

Het Milk Run-team is op zoek naar sponsors. Lijkt het je wel iets om ook bij te dragen aan het succes van de Milk Run, neem dan zeker een kijkje onder de rubriek 'Wil jij sponsoren'

Home: Welkom
Milk Run Bavegem 2024
Milk Run Bavegem 2024
93 DAGEN TOT EVENEMENT
Wanneer
15 sep 2024, 09:00 – 18:00
Waar
Dorpskern Bavegem,
Kerkkouterstraat, 9520 Bavegem, België
Home: Evenement info
Home: Welkom
134.JPG

FAMILY FUN MILK RUN

Na 4 succesedities met meer dan 700 lopers is de Family Fun Milk Run er weer. Op zondag 15 september 2024 zorgt het oudercomité en het personeel van de basisschool Klim-Op opnieuw voor een sportieve dag voor de hele familie.

Aangemoedigd door muzikale en speelse animatie, loop je op een uniek parcours dwars door de INEX melkfabriek, klim en klauter je op het avontuurlijke hindernissenparcours of kom je gewoon meegenieten van de geweldige sfeer.  

IMGP8087.jpg

MINI OBSTACLE KIDS RUN

Zit je in de kleuter- of de lagere school? Leef je uit op ons hindernissenparcours in de pastorietuin in Bavegem. Elke leeftijdscategorie start afzonderlijk waarna het parcours wordt aangepast om elke groep de gepaste uitdaging aan te bieden.  Supporters zijn welkom langs het parcours. Voor de allerkleinsten mogen de ouders hun klimmers zelf begeleiden.

Home: Welkom
DSC09973.jpg

FUN MILK RUN 2 KM

Deze run is een verkorte versie van de lus die wordt gelopen in de 4-8-12-16 km maar passeert eveneens door de INEX melkfabriek. Tijd speelt geen rol. De 'Fun' staat centraal.

De Fun Milk Run start om 12u.

Home: Welkom
DSC09346.jpg

MILK RUN
4-8-12-16Km

Voor elk wat wils! Je kan kiezen uit 4 verschillende afstanden op basis van 1 of meerdere rondes van elke 4 km. De start-to-runners komen aan bod maar ook de meer geoefende lopers vinden hun gading. Elke lus vertrekt aan de basisschool Klim-Op en loopt over landelijke wegen en door de INEX-fabriek.

De run van 16km (of 'ten miles van Bavegem :-)) was vorige editie een overweldigend succes en blijft ook dit jaar behouden. 

De lopers starten allemaal samen om 10u.

De prijsuitreiking is voorzien om 12.30u.

Voor deze run is er een tijdsregistratie voorzien onder deskundige begeleiding van Sporta.

Home: Welkom
Home: Welkom
sponsoring.png

TEAMBUILDING

Wat is er beter om de teamgeest te versterken dan als groep deel te nemen aan de Milk Run. Sta als team aan de start en moedig elkaar aan als het wat lastig wordt. Want samen bereik je zoveel meer.

 

Wil je graag een teamfoto om mee te pronken op het bedrijf? Laat het ons weten en onze huisfotograaf maakt er graag tijd voor aan de start. (Of ook na de finish als je een 'before' en 'after' wil. ;-))

DSC01767_edited.jpg

GOODIEBAG

Voor elke deelnemer, groot en klein, is er bij aankomst een zuivels lekkere goodiebag voorzien. Veel dank aan de talrijke sponsors die dit mogelijk maken.

Je kan de goodiebag afhalen op school na afgifte of tonen van je borstnummer. 

Opgelet! Alleen voor de deelnemers die vooraf ingeschreven zijn kunnen we deze goodiebag garanderen. Tijdig inschrijven is dus de boodschap. ;-)

Home: Welkom

Bedankt voor de inzending!

bottom of page